• 065/3420-058, 060/3420-058, 011/3420-058

   

 • Informacije za nove pacijente

 • Prvi pregled

  Kada prvi put dovodite svoje štene kod nas ponesite njegov karton o vakcinaciji, ako ga imate, ili nesto sto vam je odgajivač ili prethodni vlasnik dao, a tiče se prethodnog čišćenja od glista, ili vakcina.

  Mi ćemo da pregledamo i procenimo zdravlje i vitalnost vašeg šteneta , tako što cemo mu pogledati usta, zube, sluzokožu, uši, stomak. Takav pregled ne boli i nije stresan za štene.

  Vi ćete imati mnogo pitanja vezanih za ishranu, šetnju, druženje, griženje, piškenje, kupanje.. Vrlo rado ćemo vam na sva pitanja odgovoriti, a i na nešto što i ne pitate, ali mi znamo da je zbunjujuće za nove vlasnike. Uvek je bolje sprečiti nego lečiti.

  Ovaj prvi pregled i saveti u vezi nege vašeg novog člana porodice ne naplaćujemo.

 • Novi član porodice

  Ulaskom kućnog ljubimca dobijate novog člana porodice. Najbolje što možete je da se raspitate o svemu PRE nego novog ljubimca uvedete u vašu porodicu. Mi smo uvek spremni da vam odgovorimo na sva vaša pitanja i da vam uvek damo dobar i stručan savet.

  Kad vam novi član udje u kuću i tad smo tu da vam pomognemo oko svih pitanja i problema na koje možete da naidjete, od ishrane, šetnje, kupanja , odnosa sa decom...Smatramo da je bolje da nas pitate za sve što vas zanima, i da vam mi pružimo stručnu pomoć, nego da kasnije ispravljamo greške.

 • New patient registration form

  Send